Tentang Kami

  • Tentang Kami

Didirikeun taun 2010, Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd. sacara resmi ditingkatkeun janten âDongguan Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd. â di 2016, fokus kana bahan pelindung éléktromagnétik EMI, bahan komposit R & D, Produksi . Suksés di Jiangsu, Chongqing, Fujian sareng tempat sanésna pikeun netepkeun poin jasa.


+8613713088116
cntaikun@163.com