Restore
Lawon telepon radiasi ponsel

Lawon telepon radiasi ponsel

Buku manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif PW-080 sarat kualitas ciri.Konci:Sinar telepon blok telepon, Grosir, Pabrik, Pabrikan, Didamel di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Spesifikasina


ID bagian

File No.

Vérsi

Halaman

TKPW-080

D-QR-DB-002

2-3

1-1

 

1. Nangkep


Buku manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif PW-080 sarat kualitas ciri.

Quality Characteristics and Spesifikasinaification.

ID bagian : TKPW-080.

 

2.Spesifikasina              


Barang

Unit

 Spesifikasina.

Standar tés

Beurat

g / m2

88g (± 5g)

Q / DG001-2011

Kandel

mm

0.08(± 0,005)

Q / DG001-2011

Lebar

mm

1080 /1100 ± 5

Q / DG001-2011

Panjangna

m

N / A.

Q / DG001-2011

Pita Kapadetan

T

230 ± 10

---

 

3.Produk Fungsi

 

Barang

Unit

 Spesifikasina

Standar Tés

 

Épéktivitas Shielding

dB

70-90(mnt) in10MHz - 3GHz

SJ20524-1995

 

Asin Spray(5% 48H 35â "ƒï¼ ‰

© / sq

<0.5

ASTM B117-03

 

Beungeut Résistansi

© / sq

â ‰ ¤0.05

Q / DG001-2012

Logam Adhesion

grad

Opat di luhur

Q / DG001-2012

 

 

 

4. bungkusan produk

Bungkus produk dina plastik, bungkus pilem gelembung dina lapisan luar atanapi lebetkeun kana karton, sareng bungkus ku kotak anu diségel kanggo bungkus luar.

 

5. produk gudang

Simpen dina kaayaan rutin, hindarkeun sinar panonpoé langsung, teras tempatkeun dina (23â "ƒ ± 2â" ƒ) × (65% ± 5% RH). Mangsa validitas nyaéta 1 taun.

 

 

6. Fungsionalitas

Konduktif; tameng éléktromagnétik, sinyal taméng, inpormasi anti sikat maling; anti radiasi.

 

 

7. Aplikasi lapangan:

Komponén éléktronik, alat-alat listrik; koper, dompét, kantong kartu; tenda, kamar tameng; papakéan pinter fungsina; barang-barang rumah tangga, hordeng kamar komputer; suplai médis, alat-alat perawatan médis, jst.

Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com