Restore
Kain anyaman éléktromagnétik

Kain anyaman éléktromagnétik

1. Skop Manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif syarat FG-085 tina ciri kualitasã € ‚Karakteristik Kualitas sareng SpésifikasiBagian ID: TKFG-085Konci:Kain anyaman éléktromagnétik taméng, Grosir, Pabrik, Pabrikan, Didamel di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Spesifikasina


ID bagian

File No.

Vérsi

Halaman

TKFG-085

D-QR-DB-005

2-3

1-1

 

1. Nangkep

Buku manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif FG-085 sarat kualitas kualitas € € ã

Quality Characteristics and Spesifikasinaification

ID bagian :TKFG-085

 

2.Spesifikasina.               


Barang

Unit

 Spesifikasina.

Standar tés

Beurat

g / m2

95g (± 5g)

Q / DG001-2011

Kandel

mm

0.085(± 0,005)

Q / DG001-2011

Lebar

mm

1080 /1100 ± 5

Q / DG001-2011

Panjangna

m

N / A.

Q / DG001-2011

Pita Kapadetan

T

260 ± 10

---

 

3.Produk Fungsi

 

 Barang

Unit

Spesifikasina.

Standar Tés

 

Épéktivitas Shielding

dB

70-90(mnt) in10MHz - 3GHz

SJ20524-1995

 

Asin Spray(5% 48H 35â "ƒï¼ ‰

© / sq

<0.5

ASTM B117-03

 

Beungeut Résistansi

© / sq

â ‰ ¤0.05

Q / DG001-2012

Logam Adhesion

grad

Opat di luhur

Q / DG001-2012

4. bungkusan produk

Bungkus produk dina plastik, bungkus pilem gelembung dina lapisan luar atanapi lebetkeun kana karton, sareng bungkus bungkus luarna nganggo kotak anu diségel


5. produk gudang

Simpen dina kaayaan normal, hindarkeun sinar panonpoé langsung, sareng tempat di (23â "ƒ ± 2â" ƒ) × (65% ± 5% RH), periode validitas nyaéta 1 taun


6.Fungsi

Konduktif; tameng éléktromagnétik, sinyal taméng, inpormasi anti sikat maling; anti radiasi.


7. Widang aplikasi

Komponén éléktronik, alat-alat listrik; koper, dompét, kantong kartu; tenda, kamar tameng; papakéan pinter fungsina; barang-barang rumah tangga, hordeng kamar komputer; suplai médis, alat-alat médis.




Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com