Restore
Gasket busa Emi emc

Gasket busa Emi emc

busa conductive, busa conductive husus ngawangun, punching busa conductive, busa conductive, gambar ngaropéa.Konci:Emi emc busa gasket, Grosir, Pabrik, Pabrik, Dijieun di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:busa conductive, busa conductive husus ngawangun, punching busa conductive, busa conductive, gambar ngaropéa.

spésifikasi:panjang, lebar jeung jangkungna, punch ngawangun husus ngaropéa nurutkeun gambar customer.


Kandel:0.3mm-50mm.


warna:pérak kulawu.


Éféktivitas Shielding:50-70db.

Résistansi permukaan:≤0.5Ω.


fungsi:conductive, shielding, shockproof sarta nyerep shock.


Mangpaat:shielding éléktromagnétik, sirkuit fléksibel, base station, chassis éléktronik, catu daya, alat-alat industri, produk éléktronik, alat komunikasi mobile;

intruksi jéntré


Komposisi bahan

Bahan:lawon conductive + busa + lem conductive + kertas release


Fitur

Penampilan:Beungeutna lemes, kalayan luster logam sareng dasarna warna anu sami;


Performance

(1) Pita frékuénsi shielding nyaéta: 10kHz-30GHz.

(2) Pangaruh shielding nyaeta: éféktif shielding radiasi éléktromagnétik, sarta nilai shielding ngahontal 99,9999 (%).

(3) konduktivitas alus sarta pangaruh shielding.

(4) konduktivitas termal alus.

(5) ductility alus.

(6) Gampang ngolah Tonjolan.

(7) Alus lalawanan korosi jeung lalawanan cuaca.

(8) kinerja anti gesekan alus, kali anti gesekan bisa ngahontal 5,000,000 kali.


nganggo€'

(1) Pikeun produksi jas panyalindungan radiasi, curtains panyalindungan radiasi, tas telepon sélulér panyalindungan radiasi, panutup komputer panyalindungan radiasi, panutup mainframe,

(2) loba dipaké pikeun nyieun RFID dompet anti maling, Panyekel kartu, kantong outdoor, nyertakeun paspor, jsb Jeung produk lianna.

(3) Pikeun shielding éféktif éléktromagnétik frékuénsi luhur: kayaning industri furnaces frékuénsi luhur, komunikasi mobile, komputer, panerapan rumah tangga, stasiun pamancar, alat médis sarta industri lianna radiasi éléktromagnétik frékuénsi luhur. Éta ngagentos pelat tambaga sareng pelat kalungguhan pikeun ngajantenkeun ruangan tameng éléktromagnétik frekuensi tinggi, anu hargana, sederhana pikeun diproduksi sareng pangaruh pelindung anu saé.

(4) Dipaké pikeun shielding éléktromagnétik tingkat tinggi: kayaning: ngadalikeun interferensi éléktromagnétik spasi, nyegah leakage informasi éléktronik, sarta mastikeun kaamanan informasi; cocog pikeun operasi sawah, pertahanan éléktronik jeung kabutuhan lianna.

(5) Loba dipaké pikeun nyieun RFID dompet anti maling, Panyekel kartu, kantong outdoor, Panyekel paspor, jsb.


 

Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com