Restore
pita lawon shielding Emi rfi

pita lawon shielding Emi rfi

spésifikasi ieu manglaku ka produksi parusahaan lawon conductive tape dua sisi TKPW -080XJ1 sagala syarat kualitas.Konci:Emi rfi shielding tape lawon, Grosir, Pabrik, Produsén, Dijieun di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Standar fisik produk

1.Spesifikasina

spésifikasi ieu manglaku ka produksi parusahaan lawon conductive tape dua sisi TKPW -080XJ1 sagala syarat kualitas.

2. ngaran produk:Kain konduktif pita dua sisi


3. Mode produk:TKPW-080J1


barang

hijian

norma

Standar tés

Modél produk

/

PW-080J1

/

Beurat

g/㎡

120±10

GB / T 4669-1995

ketebalan napel

mm

0,05±0,005

FZ / T01003-1991

bahan ketebalan

mm

0,08±0,01

FZ / T01003-1991

ketebalan digabungkeun

mm

0.1-0.12±0.02

FZ / T01003-1991

lebar

mm

1070±5

GB / T4667-1990

panjangna

m

/

GB / T4666-1995

Kapadetan lawon

T

230±10

/

Éféktivitas Shielding

dB

70 (mnt) dina 10MHz—3GHZ

SJO525-1995

Uyah Semprot(5%48H 35℃)

Ω/sp

≦0.5

ASTM B117-03

Résistansi permukaan

Ω/sp

≦0.05

ASTM F390

Tempercience

7#5.556

<100 mm

GB / T4852-2002

Adhesion

g

≧1300g

GB / T 2792-1998

ngajaga kakuatan

H

≧24H

GB / T 4851-1998

Adhesion logam

lulusan

Opat acuk

AATCC TM8-2001


5. nyalametkeun kaayaan

Rentang suhu23℃±ï¼•â„ƒrentang suhu55%±5% Upami teu kitu, "ngarah ka oksidasi permukaan lawon conductive sarta discoloration.


Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com