Restore
Pilem pelindung Emi kanggo fpc

Pilem pelindung Emi kanggo fpc

Ngaran produk:PET PI Tambaga tembagaWide:1000-1200mmthickness:0.015mm-0.35mm Éféktivitas ngahias:50-70dbSistensi permukaan:⠉ Î5Î © Operasional suhu:-10â "ƒ-110â" ƒKonci:Pilem pelindung Emi pikeun fpc, Grosir, Pabrik, Pabrikan, Didamel di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Ngaran produk:Piara PiéPlating tambaga

Rubak:1000-1200mm


kandelna:0.015mm-0.35mm


Éféktivitas tameng50-70db


Résistansi permukaan:⠉ ¤5Î ©


Suhu operasi-10â „ƒ-110â„ ƒ

Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com