Restore
Naturell shielding lawon

Naturell shielding lawon

Mangpaat: shielding éléktromagnétik, sirkuit fléksibel, base station, chassis éléktronik, catu daya, alat-alat industri, produk éléktronik, alat komunikasi mobile; pakean, koper, barang rumah tangga; kaca arsitéktur.Konci:Naturell shielding lawon, Grosir, Pabrik, Produsén, Dijieun di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Spésifikasi unggal lawon bulistir:300M-550M

 

Kandel:0.08mm-0.085mm

 

Nomer jaring:50 bolong -530 bolong

 

warna:pérak kulawu

 

Éféktivitas Shielding:70-90db

 

Résistansi permukaan:≤0.5Ω

 

Mangpaat:shielding éléktromagnétik, sirkuit fléksibel, base station, chassis éléktronik, catu daya, alat-alat industri, produk éléktronik, alat komunikasi mobile; pakean, koper, barang rumah tangga; kaca arsitéktur.

 

Komposisi Bahan:bahan dasar / Ni + Cu + Ni


〠Fiturã€'Penampilan: Beungeutna lemes, kalayan luster logam sareng dasarna warna anu sami;

 

〠Prestasiã€'

(1) Pita frékuénsi shielding nyaéta: 10kHz-30GHz.

(2) Pangaruh shielding nyaeta: éféktif shielding radiasi éléktromagnétik, sarta nilai shielding ngahontal 99,9999 (%).

(3) konduktivitas alus sarta pangaruh shielding.

(4) konduktivitas termal alus.

(5) ductility alus.

(6) Gampang ngolah Tonjolan.

(7) Alus lalawanan korosi jeung lalawanan cuaca.

(8) kinerja anti gesekan alus, kali anti gesekan bisa ngahontal 5,000,000 kali.


〠Useã€'

(1) Pikeun produksi jas panyalindungan radiasi, curtains panyalindungan radiasi, tas telepon sélulér panyalindungan radiasi, panutup komputer panyalindungan radiasi, panutup mainframe,

(2) loba dipaké pikeun nyieun RFID dompet anti maling, Panyekel kartu, kantong outdoor, nyertakeun paspor, jsb Jeung produk lianna.

(3) Pikeun shielding éféktif éléktromagnétik frékuénsi luhur: kayaning furnaces frékuénsi luhur industri, komunikasi mobile, komputer, panerapan rumah tangga, stasiun pamancar, instrumen médis sarta industri lianna kalayan radiasi éléktromagnétik frékuénsi luhur. Éta ngagentos pelat tambaga sareng pelat kalungguhan pikeun ngajantenkeun ruangan tameng éléktromagnétik frekuensi tinggi, anu hargana, sederhana pikeun diproduksi sareng pangaruh pelindung anu saé.

(4) Dipaké pikeun shielding éléktromagnétik tingkat tinggi: kayaning: ngadalikeun interferensi éléktromagnétik spasi, nyegah leakage informasi éléktronik, sarta mastikeun kaamanan informasi; cocog pikeun operasi sawah, pertahanan éléktronik jeung kabutuhan lianna.

(5) Loba dipaké pikeun nyieun RFID dompet anti maling, Panyekel kartu, kantong outdoor, Panyekel paspor, jsb.



Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com