Restore

Warta Industri


  • Serat pérak tiasa ngajalankeun listrik gancang pisan sareng éfisién pikeun nyegah kejutan listrik kana awak manusa sareng ngajagi awak manusa tina gelombang éléktromagnétik.

    2021-02-23

  • Jinis tameng EMI anu henteu kaetung gaduh bahan sareng bentuk anu béda-béda, tapi sacara umum tujuan akhirna nyaéta pikeun ngawatesan médan éléktromagnétik.

    2020-12-01

  • Unggal sirkuit, alat atanapi sistem kedah leres dirancang pikeun ngirangan tingkat radiasi sabisa-bisa pikeun ngahontal sensitipitas hungkul kana tingkat luhur éléktromagnétik.

    2020-12-01

  • Pilem réfléktif umumna tiasa dibagi kana dua kategori, hiji nyaéta pilem répléktif logam, sareng anu sanésna mangrupikeun pilem réfléktip diéléktrik. Salaku tambahan, aya pilem reflektif diéléktrik logam anu ngagabungkeun anu dua, anu fungsina pikeun ningkatkeun réfléktipitas permukaan optik.

    2020-11-30

  • Serat pérak mangrupikeun produk téknologi tinggi anu diala ku permanén ngiket lapisan pérak murni kana permukaan serat ngalangkungan téknologi khusus. Struktur ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun serat pérak pikeun ngajaga sipat tekstil aslina, tapi ogé masihan sadaya fungsi magis tina pérak, pangaruh gaib serat pérak.

    2020-11-30

  • Serat pérak mangrupikeun produk téknologi tinggi anu diala ku permanén ngiket lapisan pérak murni kana permukaan serat ngalangkungan téknologi khusus. Struktur ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun serat pérak pikeun ngajaga sipat tekstil aslina, tapi ogé masihan sadaya fungsi magis tina pérak, pangaruh gaib serat pérak. Téknologi produksi serat pérak asli didasarkeun kana nilon 6 salaku matriks, nganggo éléktrolol téknologi plating pérak pikeun ngabentuk lapisan plating pérak dina permukaan serat nilon.

    2020-11-30

+8613713088116
cntaikun@163.com