Restore
PI pilem ipis tin gangguan éléktromagnétik shielding pilem

PI pilem ipis tin gangguan éléktromagnétik shielding pilem

Ngaran produk: PET PI nikel plating Lebar: 1000-1200mm Ketebalan: 0.015mm-0.35mm Éféktivitas Shielding: 50-70db Résistansi permukaan: ≤5Ω Suhu operasi: -10 -110​ƒKonci:PI pilem ipis tin gangguan éléktromagnétik shielding pilem, Grosir, Pabrik, Pabrik, Dijieun di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

 

Ngaran Produk:PET PI nikel plating


lebar:1000-1200mm


Kandel:0,015mm-0,35mm


Éféktivitas Shielding: 50-70db


Résistansi permukaan:≤5Ω

Suhu operasi:-10℃-110℃

Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com