Restore
Lawon taméng serat pérak

Lawon taméng serat pérak

Widang aplikasi:Can tiasa dianggo pikeun baju bersalin, baju jero, sol, tirai, barang rumah tangga, tutup tameng; Kantong kartu, dompét, koper; pulpen, panangan jari, tag éléktronik RFID; Peralatan médis, pasokan médis; Komponén éléktronik, alat éléktronik .Konci:Pérak serat taméng serat, Grosir, Pabrik, Pabrikan, Didamel di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Spesifikasina


ID bagian

File No.

Vérsi

Halaman

TK-AG08

D-QR-DB-012

1-1

1-1

 

1. Wengkuan


Buku manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif TK-AU08 sarat kualitas karakteristikã € ‚

Komposisi sareng spésifikasi

Komposisi

100% serat Perak (nilon)


2. Spék          

Barang

Unit

Spesifikasina

Standar tés

Beurat

g / m2

110g (±10g)

Q / DG001-2011

Kandel

mm

0.27 

Q / DG001-2011

Lebar

mm

1500mm

Q / DG001-2011

Panjangna

m

N / A.

Q / DG001-2011

Pita Kapadetan

T

-

--

 

3.Produk Fungsi


Barang

Unit

 Spesifikasina

Standar Tés

 

Épéktivitas Shielding

dB

50(min)in10MHz-3GHz

SJ20524-1995

 

Asin Spray(5% 48H 35â "ƒï¼ ‰

© / sq

<0.5

ASTM B117-03

 

Beungeut Résistansi

© / sq

1

AST MF390

Logam Adhesion

grad

Opat di luhur

Q / DG001-2012

 

 

4. bungkusan produk

Bungkus produk nganggo palastik, bungkus pilem gelembung dina lapisan luar atanapi lebetkeun kana karton, sareng bungkus ku kotak anu diségél kanggo bungkus luar.


5. produk gudang

Simpen dina kaayaan rutin, hindarkeun sinar panonpoé langsung, teras tempatkeun dina (23â "ƒ ± 2â" ƒ) × (65% ± 5% RH). Mangsa validitas nyaéta 1 taun.


6.FungsiKonduktif, anti radiasi, anti statis, anti baktéri, pelindung éléktromagnétik, sinyal pelindung, jsb.

Widang aplikasiTiasa dianggo baju baju, baju jero,

insoles, gorden, barang rumah tangga, tameng nutupan;

Kantong kartu, dompét, koper;

Pulpen, leungeun baju ramo, tag éléktronik RFID;

Alat-alat médis, pasokan médis;

Komponén éléktronik, alat éléktronik.


Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com