Restore
Kain serat radiasi-buktina serat pikeun ngajantenkeun jaringan anti reungit reungit

Kain serat radiasi-buktina serat pikeun ngajantenkeun jaringan anti reungit reungit

Buku manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif TK-AU08 sarat karakteristik kualitas. Komposisi sareng spésifikasi.Konci:Pérak serat-radiasi serat pérak pikeun jaring reungit anti radiasi, Grosir, Pabrik, Pabrikan, Didamel di Cina

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Spesifikasina


ID bagian

File No.

Vérsi

Halaman

TK-AG08

D-QR-DB-012

1-1

1-1

 

1. Nangkep


Buku manual ieu dilarapkeun ka perusahaan ngahasilkeun lawon konduktif TK-AU08 sarat karakteristik kualitas.

Komposisi sareng spésifikasi.

Komposisi.

100% serat Perak (nilon).


2. Spék        

   

Barang

Unit

Spesifikasina

Standar tés

Beurat

g / m2

110g (±10g)

Q / DG001-2011

Kandel

mm

0.27 

Q / DG001-2011

Lebar

mm

1500mm

Q / DG001-2011

Panjangna

m

N / A.

Q / DG001-2011

Pita Kapadetan

T

-

--

 

3.Produk Fungsi 


Barang

Unit

 Spesifikasina

Standar Tés

 

Épéktivitas Shielding

dB

50(min)in10MHz-3GHz

SJ20524-1995

 

Asin Spray(5% 48H 35â "ƒï¼ ‰

© / sq

<0.5

ASTM B117-03

 

Beungeut Résistansi

© / sq

1

AST MF390

Logam Adhesion

grad

Opat di luhur

Q / DG001-2012

 

 

4. bungkusan produk

Bungkus produk nganggo palastik, bungkus pilem gelembung dina lapisan luar atanapi lebetkeun kana karton, sareng bungkus ku kotak anu diségél kanggo bungkus luar.


5. produk gudang

Simpen dina kaayaan rutin, hindarkeun sinar panonpoé langsung, teras tempatkeun dina (23â "ƒ ± 2â" ƒ) × (65% ± 5% RH). Mangsa validitas nyaéta 1 taun.


6.FungsiKonduktif, anti radiasi, anti statis, anti baktéri, pelindung éléktromagnétik, sinyal pelindung, jsb.

Widang aplikasiTiasa dianggo baju baju, baju jero,

insoles, gorden, barang rumah tangga, tameng nutupan;

Kantong kartu, dompét, koper;

Pulpen, leungeun baju ramo, tag éléktronik RFID;

Alat-alat médis, pasokan médis;

Komponén éléktronik, alat éléktronik.


Kategori patali

Send Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码
+8613713088116
cntaikun@163.com