Restore

Bahan taméng

  • Mangpaat: shielding éléktromagnétik, sirkuit fléksibel, base station, chassis éléktronik, catu daya, alat-alat industri, produk éléktronik, alat komunikasi mobile; pakean, koper, barang rumah tangga; kaca arsitéktur.

  • Ngaran produk: bolong konduktif, kasa éléktromagnétik tameng kasa, lawon anti-radiasi, lapisan anti-radiasi, RFID anti-maling pinding sikat Spesifikasi: 1080mm / 1100mm.

  • Ngaran produk: bolong konduktif, kasa éléktromagnétik tameng kasa, lawon anti-radiasi, lapisan anti-radiasi, RFID anti-maling pinding sikat Spesifikasi: 1080mm / 1100mm.

  • Ngaran produk: bolong konduktif, kasa éléktromagnétik tameng kasa, lawon anti-radiasi, lapisan anti-radiasi, RFID anti-maling pinding sikat Spesifikasi: 1080mm / 1100mm.

  • Ngaran produk: bolong konduktif, kasa éléktromagnétik tameng kasa, lawon anti-radiasi, lapisan anti-radiasi, RFID anti-maling pinding sikat Spesifikasi: 1080mm / 1100mm.

  • Pikeun tameng épéktromagnétik frékuénsi luhur: sapertos tungku frékuénsi industri, komunikasi sélulér, komputer, alat-alat rumah tangga, stasiun transmisi, alat médis sareng industri sanés anu nganggo radiasi éléktromagnétik frékuénsi luhur. Éta ngagantikeun pelat tambaga sareng pelat timah ngajantenkeun kamar taméng éléktromagnétik frékuénsi luhur, anu meujeuhna, saderhana didamel sareng épék pelindung anu saé.

 12345...8 
+8613713088116
cntaikun@163.com