Restore

Tentang Kami

Didirikeun taun 2010, Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd. parantos sacara resmi ditingkatkeun janten â € œDongguan Taikun Precision Materials Technology Co., Ltd.di 2016, difokuskeun EMI éléktromagnétik taméng, bahan komposit R & D, Produksi. Suksés di Jiangsu, Chongqing, Fujian sareng tempat sanésna pikeun netepkeun poin jasa.

Perusahaan utamina ngahasilkeun: lawon konduktif, RFID taméng lawon, Piaraan / pi pilem tambaga-nikel, pilem taméng éléktromagnétik FPC, busa konduktif, sareng nyayogikeun motong-akurat.

Éléktronika; Aeroangkasa; komunikasi; Kulit Tekstil; barang rumah tangga; listrik; bungkusan; médis; bahan wangunan; papakéan, aparatur sapatu.

Pabrikna ngagaduhan dua garis vakum magnetron sputtering filmproduction, 30 peralatan plating ion komposit, mesin laminating dikawasa presprogram, presisi dua-korsi mesin pemotong sareng peralatan presisi sanés; laju panggunaan peralatan 90%, kapasitas bulanan 200,000 méter pasagi.

Di pasar Cina ku konsumen muji, sareng China Opal, Huawei ngagaduhan kerjasama jangka panjang, kerjasama di Malaysia, Vietnam parantos ngahalangan para pabrikan.

Pra-jual: ngartos kaayaan konsumén sareng pesaing, ngarancang produk dina konsumén linewith; tiasa ngirim sampel pikeun mastikeun kualitas produk.

InSales: sabar ngabantosan konsumén pikeun milih barang, konsumén pikeun ngajawab keraguan; mastikeun kualitas barang ageung sareng sampel anu saluyu; nguatkeun komunikasi, papanggihan sareng konsumén pikeun nyiptakeun paménta énggal, titik-titik pertumbuhan énggal, sareng ngupayakeun ngawangun kemitraan.

SELEPAS-SALES: Numutkeun pangalaman konsumén kami, kami bakal ningkatkeun layanan kami pikeun konsumén anu tos aya, sareng kami bakal nyayogikeun staf layanan palanggan pinuh ku konsumén mastikeun jasa anu hadé saatos penjualan.


+8613713088116
cntaikun@163.com